2014-06-26
V CITY既食店都品嚐得七七八八, L1 食街之中, Izumi Curry 同 紅椒力量係 我未試過, 剛好有同學之前去Izumi Curry食過話不錯, 於是一行3人昨晚到此一試; 而今次食評會把3人既意見一併在此分享!同學A 叫左個牛柳粒咖哩飯($8X-9X)同學A意見:咖哩感覺用咖哩磚整, 味道偏鹹, 而牛柳可再淋D, 整體比6分(10分滿分)同學B 叫左個蛋包咖哩飯($7X)同學B意見:個蛋好滑, 咖哩冇咩問題, 上次食果個咖哩麵都唔錯, 整體比7分(10分滿分)我 叫左個炸海鮮咖哩飯($99)個人意見:咖哩冇問題, 因為個人不太喜歡甜咖哩, 剛好佢係帶鹹既咖哩; 缺點係作為晚餐份量可能不夠(特別係男仔), 而果3樣海鮮沒有特別驚喜, 塊魚柳建議大塊一點; 總結而言, 佢既咖哩係走精緻路線既咖哩, 而味道就正正常常, 唔差亦唔會有驚喜; 另外值得一提係服務態度真係幾好!三人一共食左$289(已計埋加一), 平均每人$96.3以下為個人既評分表
同學A 叫左個牛柳粒咖哩飯($8X-9X)
同學A意見:
同學B 叫左個蛋包咖哩飯($7X)
我 叫左個炸海鮮咖哩飯($99)
三人一共食左$289(已計埋加一), 平均每人$96.3
以下為個人既評分表