2022-11-23 158 views
依間餐廳全部擺設都係熊啤啤,店員仲攞咗隻大熊啤啤陪我哋食飯添呀🤣瞬間覺得自己充滿童真😆我哋就嗌咗個二人套餐👯‍♀️〈歐陸式濃湯〉🍄🫕蘑菇湯加上肉絲,肉絲帶出甜味,令到蘑菇湯味道更加昇華😍〈牛油法包〉🧄🍞蒜蓉包好脆,蒜蓉味又香🤤〈法式香草牛油焗田螺〉🧈🐌田螺份量都幾多,薯蓉帶有牛油香,所以又香又滑😋〈鐵板肉眼扒〉🐮🥩肉眼扒嗌咗五成熟,半熟狀態一啲都唔韌,又有牛香🐮薯條係即炸,熱辣辣脆卜卜🤪〈番茄奶油鮪魚螺絲粉〉🥫🐟🍝鮪魚份量非常多非常多,鋪滿晒成碗螺絲粉,而螺絲粉嘅形態又可以黏住好多鮪魚,係非常襯嘅配搭👍🏻〈自家制心太軟〉🍫心太軟係即叫即整,所以要預早15分鐘叫起,一切係流心朱古力呀!🤩🤩〈橙色派對〉🍹依杯係芒果配上橙汁,充滿夏日既感覺,酸酸甜甜好Fresh☀️

〈歐陸式濃湯〉🍄🫕
蘑菇湯加上肉絲,肉絲帶出甜味,令到蘑菇湯味道更加昇華😍

〈牛油法包〉🧄🍞
蒜蓉包好脆,蒜蓉味又香🤤

〈法式香草牛油焗田螺〉🧈🐌
田螺份量都幾多,薯蓉帶有牛油香,所以又香又滑😋

〈鐵板肉眼扒〉🐮🥩

〈番茄奶油鮪魚螺絲粉〉🥫🐟🍝