2022-06-02 97 views
荔枝角最近多咗幾間茶餐廳,在今次疫情影響下好多店舖都結果,能夠在逆市中生存,難能可貴。在公司附近有一間新開餐廳,走去連續試咗兩次,覺得已經足夠,兩次十分受氣。員工服務態度差到冇人有,一入門口,凶神惡煞嘅經理,就會問你幾多位,禮貌缺乏,員工都唔有善,一口叫唔好企係到🙄🙄。大佬唔企喺度,點行入嚟。第一個次食了燒味四寶飯,燒味冇味道,工廠式製作,賣相唔吸引。朋友食豬扒飯,賣相好似好得,豬扒醃得勁,好難食。第二次去員工同經理一樣咁凶神惡煞,叫了牛扒意粉,意粉無味,牛扒硬太。德國豬手飯,炸得太勁,好硬。冷氣又不足,食到出晒汗,仲話打卡勝地,根本上都唔容許你企喺條走廊度,絕對冇下次,唔想再受氣🤬🤬。
2022-05-29
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch