2021-04-06 1624 views
本身出嚟旺角諗住行花墟買花,但係方便泊車關係,於是就選擇喺旺角新世紀,行過芽莊,見到入邊客人好多食物也不錯,加上我哋趕時間,一於入去試吓啦!我哋叫咗兩個午餐再加左杯特飲,我哋叫咗香茅雞撈檬粉,份量幾大而且雞肉好多也很入味,不過比較炸,略為燶咗少少以為配小食份量好少,點知芥蘭苗都好大碟!而另外一款就係咖喱豬扒飯,分量絕對係一位男士可以夠食,但係我哋兩位女士就略為多咗少少,因為小食我哋揀咗炸魚餅,起初以為好細件,原來好口肉仲好大嚿添餐飲叫咗熱桃蜜柑桔,用料十足,絕對唔係用果汁撈出嚟!至於花茶也比較香濃,一瓶絕對夠兩個人分!服務員比較少,佢哋超級忙!整體來講可以一試不過價錢就略為高咗少少!
2021-04-01
$130 (Lunch)
  • 河內魚餅
  • 咖喱豬扒飯