2022-08-18
夜晚約左朋友仔係屋企黎個party night 😆以往party既食物來來去去都係pizza, M記, KFC🙅🏻♀️今次我想買啲特別啲既,就係係韓國街頭成日會見到既炸熱狗🌭️😆諗起都流晒口水🤤小編我特登去旺角買,食物都係即炸,新鮮熱辣,好想趁熱辣辣食返件🥹店員包裝得好有心思,我拎返屋企途中東歪西倒,啲嘢食都係keep住靚靚 冇走樣!👍🏻- S1 Set: 熱狗x2 +芝士球4粒+年糕香腸串 💰$120我揀左水牛芝士拉絲同Oreo 熱狗棒!水牛芝士熱狗外層灑滿糖粒,咬落脆卜卜,入面係滿到可以拉絲既水牛芝士😍Oreo 熱狗外層既炸得香脆既Oreo穀物圈,入面係滿滿既芝士,原本仲怕又咸又甜會好怪,但食落又幾夾喎!😋Oreo 果然係萬能撘!😆芝士球係包住芝士嘅肉丸,外層香脆紮實,入面係香濃芝士😋有原味同香辣味,我個人鍾意香辣味,風味十足!😋年糕香腸串都好好食!香腸皮煎得好香同脆口,軟糯既年糕,配埋秘製醬汁,好惹味!😋早知買多幾串喇!- S3 Set: 芝士球5粒+ 炸薯條🍟芝士球同上面既一樣☺️厚身嘅波浪紋薯條,脆卜卜,正😋- 雙重芝士拉絲熱狗棒 💰$34Mix 左水牛芝士同車打芝士,拉絲效果一
夜晚約左朋友仔係屋企黎個party night 😆
諗起都流晒口水🤤
我揀左水牛芝士拉絲同Oreo 熱狗棒!
早知買多幾串喇!
- S3 Set: 芝士球5粒+ 炸薯條🍟
芝士球同上面既一樣☺️
厚身嘅波浪紋薯條,脆卜卜,正😋
- 雙重芝士拉絲熱狗棒 💰$34
Mix 左水牛芝士同車打芝士,拉絲效果一流之餘,啲芝士仲多到流出黎🤤
- 芝薯熱狗棒 💰$34
芝士混合左綿綿嘅薯蓉,非常match☺️
- 柑橘碳酸水🍊 💰$36
造型好特別,有原個鮮橙係頂😆
打卡一流呀!
裏面係鮮榨嘅橙汁,可以食到粒粒果肉👍🏻😆
邪惡得黎好幸福既party night🥰
仲有好多款醬汁任點,我至愛係車打芝士同埋蜜糖芥茉醬!😋
作為芝士控既你咪走寶呀!