2010-06-07 8 views
星期一至五 8:00am-10:00am $60+10%星期六日及PH 8:00-10:00am $70+10%我上個月無意中聽收音機,個主持人曾經讚賞話此酒店早茶BUFFET 又平又抵食,我就一心去試啦! 打去BOOK 枱佢話連續幾個WEEKEND 都FULL BOOKING ,咁我諗都一定會幾好味唔係D人點會肯咁早去飲茶呢?到上星期六,去到見到D野食真係唔多對路,得好少野簡下蒸籠點心有:蝦餃:霉DUM DUM, 衰過公仔點心燒賣:一樣都係霉DUM DUM牛肉: 成舊牛肉勁淺色,咬落去一舊粉排骨: 白雪雪 LAM PEI PEIX燒包: 無食奶皇餃: 成場叫食得落口鮮竹卷: 一夾落去散哂熱盤:春卷: 尚可 (岩岩拎黎個時)炸付皮卷: 又係LAM PEI PEI鳳爪: 爛哂長粉:無食抄面: LAM 哂 無味珍珠雞: 又係LAM LAM 爛爛盅飯: 2 款 北姑雞同爪排骨 D飯又係LAM 架唯一值得一讚 係佢有三款茶葉比你簡自己沖 ,D茶葉質素OK。總括: 全部點心衰過公仔點心同7仔

星期一至五 8:00am-10:00am $60+10%
星期六日及PH 8:00-10:00am $70+10%

到上星期六,去到見到D野食真係唔多對路,得好少野簡下

蒸籠點心有:
蝦餃:霉DUM DUM, 衰過公仔點心
燒賣:一樣都係霉DUM DUM
牛肉: 成舊牛肉勁淺色,咬落去一舊粉
排骨: 白雪雪 LAM PEI PEI
X燒包: 無食
奶皇餃: 成場叫食得落口
鮮竹卷: 一夾落去散哂
熱盤:
春卷: 尚可 (岩岩拎黎個時)
炸付皮卷: 又係LAM PEI PEI
鳳爪: 爛哂
長粉:無食
抄面: LAM 哂 無味
珍珠雞: 又係LAM LAM 爛爛

盅飯: 2 款 北姑雞同爪排骨 D飯又係LAM 架
總括: 全部點心衰過公仔點心同7仔

2010-06-05
$77 (Breakfast)
  • 奶皇餃 ,春卷