2017-09-28 721 views
好出名的東喜茶,一直都無機會試,今日經過觀塘,竟然係個頭開左分店,咁即係分明逼我試jie😏下午4pm都人頭湧湧,其中一個貪新鮮嘅人頭就係我啦!本身我係怕肥港女,想飲水果茶就算,但係東喜茶最出名就係芝士奶蓋系列,難得經過,又無理由唔試Signature嘅~~~試左芝士瓜瓜。芝士奶泡真係好Rich,有啲咸香嘅芝士味,又有奶泡嘅香甜❤️不過最抵讚係個西瓜汁,真係好新鮮,味道天然,果然係用新鮮生果呀下!西瓜汁仲帶啲沙冰texture,叫左少甜剛剛好,最like係西瓜味同茶味好夾。一啖肥到爆嘅奶泡,再mix一啖清涼西瓜汁,巧正呀❤️❤️❤️ 老老實實,個價錢真係一啲都唔平,都要成$30、$40一杯,真係一啲都唔平,但係質素又真係好,又用上新鮮生果,一分錢一分貸,算你啦!下次有機會會試埋其他口味。

下午4pm都人頭湧湧,其中一個貪新鮮嘅人頭就係我啦!

芝士瓜瓜

下次有機會會試埋其他口味。
2017-09-28
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$42 (Tea)
芝士瓜瓜