2021-04-13
澳式風情熱狗Price:$38📌小妹都差唔多試哂齊柏林咁多款既熱狗🧐呢2款係我最中意食😋而又係齊柏林既Best Seller🥳澳式風情用既係白肉腸,配上煙肉碎、菠蘿、芝士、千島醬。食落口d醬爆哂出黎,略嫌有d咸,不過食到咁多芝士超滿足🤤火灸芝士辣肉醬熱狗Price:$42📌火灸芝士辣肉醬係齊柏林既招牌熱狗😎小妹開頭仲諗緊點辣肉法,原來係辣「肉醬」🤣係真係肉醬意粉個隻肉醬🤣辣味唔算好勁,唔食辣既朋友都無有怕👍🏻細薯條+薯餅Price:$12 (跟餐價)📌話說小妹都戒左垃圾M記2年,竟然係M記以外既地方食到薯餅😭薯餅即炸熱辣辣超香,而且好大塊!仲要單點都係$8超抵食😍完勝M記,無藉口唔轉會啦😛其他熱狗簡評👉🏻德國酸菜熱狗:本來以為係酸菜粒,點知係酸菜絲,同我期望有少少落差🥲芝味熱狗:三重芝士真係可以拉絲拉到2046拉到勁長🤣士林原味熱狗:最普通幾隻醬加埋,無乜特別🤔田園風味熱狗:見到名都無食到,小妹食肉獸唔想齋食草🥲應該唔會試美國洋蔥圈熱狗 / 紐約辣味熱狗:Coming SoonP.S. 買完記得盡快食,芝士凍左硬左就無咁好味架啦😭
Price:$38
火灸芝士辣肉醬熱狗
Price:$42
細薯條+薯餅
Price:$12 (跟餐價)
其他熱狗簡評👉🏻
芝味熱狗:三重芝士真係可以拉絲拉到2046拉到勁長🤣
士林原味熱狗:最普通幾隻醬加埋,無乜特別🤔
美國洋蔥圈熱狗 / 紐約辣味熱狗:Coming Soon
P.S. 買完記得盡快食,芝士凍左硬左就無咁好味架啦😭