2019-10-10 413 views
金鐘返工lunch選擇唔多,呢日比我發現呢間日本菜千羽堂好開心啊!平時我鍾意食日本野,睇到個Menu都好多選擇,所以來試吓。呢度係快餐形式,排隊買完飛,再等叫號碼,然後自己拎埋位食,等候時間都算快。我叫咗一個寶石海鮮丼,賣相都唔錯啊!我鍾意佢好多蟹籽,而且好多魚生,有三文魚、吞拿魚、蝦⋯⋯等等,非常之多料,而且魚生肉厚新鮮,不是頭頭尾尾不馬虎,壽司飯落咗醋都幾好味,份量好滿足,我最後都食唔晒⋯隨餐附上玄米茶和沙律,$84有魚生飯食在金鐘來說算抵食!我發現堂食都幾多座位,下次可以約埋同事一齊食!

2019-10-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$84 (Lunch)
  • 寶石海鮮丼