餐廳嘅賣點係新鮮海鮮放題😂 最好玩係可以自己活捉魚缸裡面生猛嘅海鮮🦞蝦蟹好活躍,夾起嘅時候仲係彈吓彈吓,魚缸附近有冰同水,可以冰鎮啲海鮮等佢哋冷靜吓😂 除咗海鮮,餐廳仲有供應大閘蟹、法國生蠔、豬牛雞、刺身、天婦羅、佐酒小食等等🤤🔸貝類🐚有鮑魚、青口、花甲、刀貝、沙白、鑽石貝等,最推介係沙白,鮮嫩、清甜、肉厚、無沙💯 仲有鮑魚,大隻厚肉唔韌💯🔸甲殼類🦀 三點蟹同藍花蟹,細細隻但幾鮮味👍🏻🦐 草蝦同瀨尿蝦,草蝦爽口彈牙,非常鮮甜👍🏻 可惜瀨尿蝦太搶手,一早畀人夾晒食唔到🥲🔸肉類全部牛肉都好食,牛舌切法唔係圓圓一片而係長長一條,口感爽彈😂 牛小排同和牛都好重肉味👍🏻🔸蔬菜類選擇幾多,有羽衣甘藍、油麥菜、娃娃菜、皇帝菜、生菜等🥬🔸飲品及甜品有最好飲嘅玻璃樽裝汽水😂 仲有唔少嘅無糖飲品👍🏻 甜品選擇都唔少,我哋揀咗阿波羅嘅孖條,感覺好懷舊😂🔸其他紫芋栗子薯餅即叫即炸,外脆內軟,栗子甜甜哋🌰🤤 天婦羅同海皇粥都唔錯

🔸貝類🐚

🔸甲殼類
🦀 三點蟹同藍花蟹,細細隻但幾鮮味👍🏻
🔸肉類

🔸蔬菜類
選擇幾多,有羽衣甘藍、油麥菜、娃娃菜、皇帝菜、生菜等🥬

🔸飲品及甜品

🔸其他