2019-12-30 896 views
自從吾再幫襯某連鎖壽司店 但又想食啲高級小小的壽司 又排吾到壽司郎 就終於試下呢間☺️ 仲要系銅鑼灣 真系好方便😀 兩個人叫左一個set 再加幾舊火炙同葱呑拿魚小卷🤤 整體全部都好新鮮 魚生的大小同飯的比例亦好合理😆 仲會有小小厚度👍🏻 全部都鮮甜的 特別三文魚籽真係堆滿 好足料!帆立貝就好大粒!😍但我覺得呢間的重點會系火炙壽司到 因為佢地全部燒得好香 好似鰻魚咁 系有焦香味😋 全部都燒得好夠!而成間鋪都充滿住呢陣燒味 好香😂 但我覺得咁多舊最驚喜的系燒明太子三文魚🥳 真系食完有感動的感覺 吾誇張😚 因爲佢三文魚好肥 好香油脂又大塊 再加上面鋪滿明太子 多左一種鹹香🤩 燒埋就更香 所以成舊系完美😭 因爲佢 我同個frd都話一定要再來!❤️