2023-03-12 472 views
當日大概係夜晚7:15到,佢係要人齊先可以俾入。到時我哋唔知就行咗入去俾佢叫返出去,仲講話排隊要喺欄杆隔離,我個人覺得女店員嘅態度一般入到去之後有個籃係俾我哋放袋,之後佢就好似機關槍咁介紹當日特別嘅嘢食,講得好快。之後等左有一段時間,留意到嗰度嘅環境幾日式,仲有得見到一啲日式玩具。環境其實OK,仲有佢免費嘅水有啲咖啡味我揀咗食第一個和牛拉麵。送到過嚟之後佢又好快咁講:啲牛肉唔好浸落湯入邊。 然之後我食落真係非常好食暫時係我覺得成個香港最好食嘅拉麵就係呢間我係第一次飲埋啲湯!雖然拉麵嘅份量少,但係食完出去食個甜品都唔錯。比較大食嘅人可以加啲小食,但係我冇加到 希望佢可以改善一下服務態度,雖然唔係話不能接受,但嗰種機械式態度令我覺得有啲無奈不過佢好食就認真嘅!我會再返去食佢的!但係佢對熟客嘅態度有講有笑,仲會介紹佢食邊個啱佢多啲,可能要同佢哋熟啲不過真係預咗坐低要等一段時間先有得食推介推介
然之後我食落真係非常好食
暫時係我覺得成個香港最好食嘅拉麵就係呢間
不過佢好食就認真嘅!
不過真係預咗坐低要等一段時間先有得食
推介推介
和牛
2023-03-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$85 (Dinner)
和牛
  • 和牛拉麵