平時出街想食素食,來來去去都係嗰幾間,選擇唔多😮‍💨。今次係荔枝角返學,誤打誤撞發現左呢間,係香工地庫嘅隱世素食小店,食物好食又健康,店主又nice,仲好有屋企風味😊,一定要介紹俾啲走肉朋友啊!👍🏻👍🏻佢款式選擇都算多,套餐menu有成10款可以揀,全部都健康👍🏻又吸引,搞到我揀咗好耐先揀到🤭。⭐️柚子蜜素叉燒配松露炒蛋呢款套餐,一上枱賣相已經好吸引🤤,柚子蜜素叉燒好特別,食落係好香甜嘅柚子蜜味,素叉燒食落口感有彈性,成個感覺好好味!👍🏻👍🏻 另外,松露炒蛋比素叉燒更出色!炒蛋係無加奶下,都炒到好滑好鬆軟🥰,而且落咗好多松露,絕不吝嗇!食同聞都極香極吸引,絕對不能錯過🤤。配上紅米營養飯,和是日椰菜蕃茄薯仔素湯,既足料又好味🤭,完全唔覺得係食緊素食,無論係剛剛開始素食嘅朋友👍🏻,定有宗教原因而食素嘅朋友,呢間都係超推介⭐️。

⭐️柚子蜜素叉燒配松露炒蛋
  • 柚子蜜素叉燒配松露炒蛋