2023-03-16 36 views
淘大有一間海南雞專門店由我仲係學生果陣食到而家😆咁多年黎雞真係保持一貫水準,而且除左海南雞之外,肉骨茶、魚香肉餅等等都係皇牌食品👑🐥栢檔極品去骨海南雞 半隻$93呢間海南雞標榜無激素.無抗生素,食得夠晒放心😋雞肉一如既往嫩滑有雞味,雞皮爽得黎有彈性👍🏻食海南雞飯點可以唔提佢既三色醬汁,尤其係黑豉油!黑豉油係海南雞既靈魂,出面有啲好頹既真係夠膽倒生抽出黎就黎,真係會破壞晒成個用餐體驗😂栢檔係用拎到大獎🏅既黑豉油,質地濃郁又香甜,蘸雞一流🤤🐷肉骨茶套餐 $83套餐包括生菜🥬、雞油香飯(可選白飯)、迷你雪米糍同飲品呢排潮濕天氣最岩食肉骨茶祛濕補身,肉骨茶用料充足,排骨豆卜份量好多,排骨亦都煮得入味同好腍,啖啖肉🤤而且湯汁大大碗,飲到夠晒喉🤤

栢檔極品去骨海南雞 半隻

🐥栢檔極品去骨海南雞 半隻$93
肉骨茶套餐

🐷肉骨茶套餐 $83
套餐包括生菜🥬、雞油香飯(可選白飯)、迷你雪米糍同飲品
栢檔極品去骨海南雞 半隻
肉骨茶套餐