2022-08-01 316 views
今次試下食呢間嘅酸菜魚火鍋,佢地仲有得任食小籠包!🤤入座後每枱可以揀一款茶飲,唔使額外加錢。火鍋總共有七款湯底揀,我地就揀咗酸菜魚同水煮魚湯底。水煮魚湯底唔算好辣,幾啱唔食得辣嘅人🤣。不過酸菜魚湯底就偏淡,酸味都唔係好濃。魚肉都幾嫩身,但份量就唔係好多。火鍋加48蚊有得任食30多款火鍋配料,原味小籠包,仲有黑糖珍珠豆漿🤤。火鍋配料正正常常,肥牛都係急凍個隻黎😂。可以自己叫寬薯粉放落鍋度煮,仲有得叫擔擔麵同上海粗炒。不過我最期待就係佢個任嗌嘅小籠包🤤。雖然佢細細隻,皮好薄身,但個餡好足料,爆多汁!上菜個時仲要係熱辣辣,有驚喜到!不過火鍋只係任食90分鐘,所以都有啲趕。個人建議火鍋配料唔使叫太多,留肚食小籠包都回到本🤣!埋單每人都只係$160,都幾抵食嘅👍🏻。
今次試下食呢間嘅酸菜魚火鍋,佢地仲有得任食小籠包!🤤

2022-05-01
$160 (Lunch)