2021-12-22 286 views
海港城有coupon就好多度食嘢都抵!午餐真係最抵食真係最美味,我覺得係Green Common!今日試咗佢嘅午餐,黑松露意粉配一杯飲品都係$89,而且加$18可以+1個蒜蓉炒雜菜!嘩!份量真係大到呢非常之抵食!黑松露意粉份量亦都好好,都係非常之好味!啲菇都好香!我覺得佢差唔多喺我食過之中,最好食嘅其中之一個!比起好多大西餐廳仲要好食!蒜蓉炒雜菜呢系好似喺屋企整嘅差唔多!係味道比較淡㗎但係我鍾意!你睇到張相你就知道幾足料只係加$18真係去邊度搵!加埋杯咖啡就真係抵啦!加埋用$50 coupon仲抵!尖沙咀呢間環境就迫咗少少但係都係可以嘅我係差唔多2:00先至入咗就比較好啲!值得推介推介

今日試咗佢嘅午餐,
非常之抵食!

你睇到張相你就知道幾足料只係加$18真係去邊度搵!