2023-01-05
發掘到平價丼飯,一定要同大家分享!🔖炙燒帆立貝牛肉鴛鴦丼💰46帆立貝加牛肉竟然都只係$46 ,真係超級抵😍帆立貝燒過之後質感依然爽彈😆牛肉夠嫩口,肥瘦適中,食到肥牛嘅油脂香,但又唔會覺得好膩😇牛汁香濃,撈飯正啊!嗌丼飯仲可以選配一款涼拌菜,呢款丼飯我就揀咗黑松露鮮菌,黑松露味突出🤩另外仲配有蛋絲、海帶同酸薑,色彩繽紛,成個賣相都非常討好🥰以呢個價錢來講都冇得挑剔☺️💫 推薦指數: 9/10🔖鰻魚雞肉丼💰62鰻魚塗滿醬汁,味道甘甜😊食落去冇乾爭爭㗎~雞肉雖然望落去有啲乾身,不過食落去還好🐥仲幾香口😛丼飯同樣配有蛋絲、海帶同酸薑🙌🏻涼拌菜方面就揀咗泡菜,係開胃前菜😉💫 推薦指數: 8/10🔖辣湯煮藍青口💰+$8 (套餐加配價)藍青口份量都算幾多🤭肉質鮮美😙不過個湯底都真係幾辣,雖然係幾惹味,但如果唔係好食得辣嘅話就避免揀呢個😂💫 推薦指數: 7.5/10🔖棒棒炸雞翼💰+$4 (套餐加配價)呢個炸雞翼可以選擇黑松露醬又或者係中華辣醬,所以我今次就選擇咗黑松露醬🤓為雞翼增添咗一份黑松露香味🤤雞翼金黃香脆,一共有3隻🐣而且係單骨㗎~食落去都夠方便😌💫 推薦指數: 8.5/10-温
🔖炙燒帆立貝牛肉鴛鴦丼
💰46
💫 推薦指數: 9/10
🔖鰻魚雞肉丼
💰62
💫 推薦指數: 8/10
🔖辣湯煮藍青口
💰+$8 (套餐加配價)
💫 推薦指數: 7.5/10
🔖棒棒炸雞翼
💰+$4 (套餐加配價)
💫 推薦指數: 8.5/10
温馨提示
👉🏼升級套餐需要加$16 ,包咗味噌湯/飲品同一款自選小食添🤪