2020-05-03
之前疫情嚴重既時候外賣過一次,套餐真係好抵食,包日式小番薯、枝豆同中華沙律做小食,仲有野飲!滑蛋豬扒飯好大份,d飯有汁唔會乾爭爭,豬扒拎到返屋企都唔會變得太冧而且仲有肉汁🤤個瀑布闊麵好特別,配濃郁既日式咖喱掛哂d汁好惹味,而個牛脷竟然係厚切!真係好好食疫情好少少就再去多次堂食,發覺個裝修係清新既木系,再整齊擺滿文宣座枱相架,簡潔得黎又好靚💛今次係下午茶去,最平$38,主食再包個麵豉湯,唔會太鹹而且仲有豆卜同海帶可以食下。最重要係主食份量一樣🤭 男仔食一個餐都嗌飽!咁平但係野食1d都唔馬虎,主打既瀑布闊麵同流水烏冬都係特登係日本進口,超滑溜又吸湯🍜 之前睇食評驚湯闊麵會好淡,點知係出奇地掛湯同吸味,清徹得黎又好鮮味,飲哂個鰹魚湯麵唔會覺得油膩! 當然重口仔就可以試下上述咖哩轉闊麵既食法,就會惹味d 個蛋都好溏心好夠醬油味,而叉燒都好腍滑私心推介滑蛋吉列豬扒飯🍳 豬扒脆得黎個飯又有汁,有味唔會乾爭爭🤤 個滑蛋都係煮得岩岩好,唔會太老。第二次黎都係忍唔住再嗌。另外小食都有好多選擇,試左一個雞軟骨餃子,煎得好香脆唔油,餡料好有咬口,都唔錯。呢度既選擇超多,一定會再黎幫襯
呢度既選擇超多,一定會再黎幫襯