2024-01-29
天氣凍凍地,好想打下邊爐。之前係呢度食過早餐,都想試試佢既晚餐。行過見到佢既任食套餐幾抵,$168任飲任食,就試下佢。首先,可以選擇食雞煲定打邊爐,好耐無食過雞煲就叫左佢既雞煲,但同行朋友唔食得辣,所以只好試下佢唔辣既雞煲。起初都擔心佢唔夠味,但成個煲都好夠味,再加上都幾大煲,兩個人未必食得晒😂因爲佢夠味,所以都食左好多件雞。而雞煲入面亦都放左好多豆卜,豆卜索晒味,好好食食完雞煲後,可加湯再打邊爐,但因為食左太多件雞,所以試唔都太多野,只係叫左炸魚皮同牛肉,炸魚皮脆脆的,正;除左自己點餐既食物,餐廳亦放左好多丸同菜,款式叫多,而且D菜都好新鮮👍除左食雞煲打邊爐,佢個任食餐仲包左個小菜,有幾款比你選,我今次選左蜜汁薯仔牛柳,好好味呀。薯仔外脆內軟,成個小菜又夠味,可惜食左太多雞,只可以食左兩件牛柳同薯仔,好浪費呀,下次要再食最後,除左罐裝飲品,仲可以選茶檔既飲品,選擇夠晒多,讚
最後,除左罐裝飲品,仲可以選茶檔既飲品,選擇夠晒多,讚