2023-03-23 585 views
午市套餐 一人火鍋 $66銅鑼灣食lunch要呢個價錢已經好難,而且仲要係打邊爐,所以呢度長期都爆滿,佢開11:30 ,最好早少少嚟,如果唔係有排等,lunch嘅時間限時一個鐘。湯底方面有六款湯揀有辣有唔辣,配料有42款可以揀三款,另外面都有六款可以揀,而飲品方面,叫珍珠奶茶水果冰茶等等都係唔需要加錢,超級抵食。我叫咗麻辣湯小辣,湯底好夠麻味又唔會太辣,台灣渝川拉麵有咬口唔錯,叫咗雞髀肉係一隻雞下髀,另外叫咗滑牛片上嘅時候係生嘅自己決定生熟度,花枝丸入面都有唔少一粒粒嘅魷魚係足料嘅。盤栽特濃朱古力珍珠,大大杯朱古力珍珠,食夠飲好滿足。
午市套餐 一人火鍋 $66

盤栽特濃朱古力珍珠,大大杯朱古力珍珠,食夠飲好滿足。
2023-03-23
$66 (Lunch)