//< 享慢煮泰 >小編見到朋友食覺得好豐富!一問之下原來係openrice做緊特價超級抵未加一前$98位!所以即刻book黎試下~🥰————————————- 鹹點 -燒日本扇貝配泰式汁新鮮大大粒幾好食😆酸甜開胃!燒美國生蠔配泰式汁略嫌細粒左少少🤏但係唔腥!西班牙黑毛豬腩唔會好乾,油分亦唔算好重,食落滿足😏香脆風乾火腿鮮茄烤麵包味道比較單薄,微微番茄味~無咩鹹香~經典泰式魚餅呢個來貨不錯,彈牙帶香矛味🤪-甜點-招牌鳳梨焦糖燉蛋呢個唔錯!燉蛋頗滑,配埋菠蘿🍍少少酸甜幾得意~鮮莓酥餅相對普通,酥餅唔夠脆~自家製巧克力合桃布朗尼唔算太甜,不錯不錯,幾滿足的一口🤣椰汁芒果糯米飯當日硬係覺得味道怪怪的🫠問番朋友上次食就話無問題🤔————————————- 龍蝦湯流心牛角包 +$28 -呢個牛角包🥐超好食😋同特別!值得加錢叫個試下😝 外皮酥脆,裡面充滿著熱辣辣既龍蝦湯🥣麵包吸左湯汁好似酥皮湯既感覺!————————————- 提拉米蘇芝味特飲 +$38 -小編同朋友都麻麻地!主要係因為我地唔鍾意偏酸既咖啡☕️同埋以為佢係White點知無奶既😂 上面tiramisu層其實係好味既,奈
< 享慢煮泰 >

- 鹹點 -

燒日本扇貝配泰式汁
新鮮大大粒幾好食😆酸甜開胃!

燒美國生蠔配泰式汁
略嫌細粒左少少🤏但係唔腥!

西班牙黑毛豬腩
唔會好乾,油分亦唔算好重,食落滿足😏

香脆風乾火腿鮮茄烤麵包
味道比較單薄,微微番茄味~無咩鹹香~

經典泰式魚餅
呢個來貨不錯,彈牙帶香矛味🤪

-甜點-

招牌鳳梨焦糖燉蛋
呢個唔錯!燉蛋頗滑,配埋菠蘿🍍少少酸甜幾得意~

鮮莓酥餅
相對普通,酥餅唔夠脆~

自家製巧克力合桃布朗尼
唔算太甜,不錯不錯,幾滿足的一口🤣

椰汁芒果糯米飯
當日硬係覺得味道怪怪的🫠問番朋友上次食就話無問題🤔
- 龍蝦湯流心牛角包 +$28 -

- 提拉米蘇芝味特飲 +$38 -
提拉米蘇芝味特飲

小編同朋友都麻麻地!主要係因為我地唔鍾意偏酸既咖啡☕️同埋以為佢係White點知無奶既😂 上面tiramisu層其實係好味既,奈何同下面咖啡唔夾或者係小編真係唔愛酸咖啡啦~😚😚
————————————
呢度服務同環境都非常不錯,呢個價錢有呢堆食物都得確CP值很高呢!🥰

評分:7.4/10
地址:西環堅尼地城卑路乍街150號加多近山地下A號舖