2023-01-08 75 views
尋晚同朋友5個人去食糖水,入到去坐低叫野食,一邊等一邊傾計,突然一個環保袋比人掉上檯,我地全部人都嚇左一跳,原來係朋友放係櫈上面既袋,個唔知係老板定員工既人掉上來。我地5個人坐的是6人位,有一個位無人坐,所以放左個袋上去,其實如果唔可以放,你可以話我地知,我地會拎返起,而唔係一聲不響掉個袋上來,一聲唔出就走左击。 而到我地走個位都係原封不動,無其客人坐。之後又見佢拎住個匙羹罵洗得唔乾淨,好大力甘掟落個膠盆到,好彩無彈返起整到我地,因為坐係個膠盆旁邊近廚房門口。知道你好好生意好忙,但唔代表你可以甘樣對客,雖然野係好食,但唔會再去,好似乞食甘!
2023-01-07
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Last Night Supper