2024-09-27 96 views
今日我哋去咗美麗華商場的 啤啤bear韓國包車 😊呢個地方好適合朋友相聚,好開心嘅氣氛,好多好靚嘅裝飾,座位設計都非常特別好多吸引嘅韓食大發!芝士鐵板黑松露炸醬拉麵 麵上枱嘅時候,係連住個爐一齊,熱住上邊嘅芝士😊 芝士溶化之後,我哋熄火,將麵條同埋芝士融合,再配合黑松露味道非常香濃,超好食!適合芝士fans!加埋泡菜同埋芽菜一齊食,更加好味!BUTTER X GARLIC 韓式無骨炸雞 牛油同埋蒜蓉味道絕配,外皮炸得好香脆,裏面嘅雞肉非常之多汁,正😊 配合埋又酸又爽口嘅蘿蔔一齊食,別有一番韓國風味小食拼盤(細份)拼盤內有幾款美食:紫菜粉絲卷、芝士條、炸魷魚圈、韓式炸餃子及薯條,適合一邊飲嘢傾偈一邊食!粉紅西柚特飲好靚嘅粉紅漸變色,味道酸酸甜甜,好清爽嘅西柚味道檸檬特飲非常清新嘅感覺,酸酸甜甜整體來講,餐廳佈置很有心思,食物質素唔錯,令飯局更有氣氛😊
今日我哋去咗美麗華商場的 啤啤bear韓國包車 😊

好多吸引嘅韓食

大發!芝士鐵板黑松露炸醬拉麵

麵上枱嘅時候,係連住個爐一齊,熱住上邊嘅芝士😊

加埋泡菜同埋芽菜一齊食,更加好味!

BUTTER X GARLIC 韓式無骨炸雞

配合埋又酸又爽口嘅蘿蔔一齊食,別有一番韓國風味

小食拼盤(細份)

拼盤內有幾款美食:

粉紅西柚特飲
好靚嘅粉紅漸變色,味道酸酸甜甜,好清爽嘅西柚味道

檸檬特飲

非常清新嘅感覺,酸酸甜甜

整體來講,餐廳佈置很有心思,食物質素唔錯,令飯局更有氣氛😊