2024-12-26
黎到旺角呢間令和鍋物酒場,裝修好有氣氛以日式木系為主,配埋色彩壁畫、招財貓燈籠🏮同清酒招紙做裝飾,好有feel~呢度仲有好多唔同種類嘅酒品選擇岩哂大家!令和二人餐 $428富士山火焰脆脆沙律新鮮既蔬菜,配上一陣溫泉蛋,仲有啲蕃茄仔好新鮮,食完好開胃三品刺身盛合刺身分別有帶子厚肉質感好彈牙味道又鮮甜,三文魚顏色鮮豔;入口好新鮮仲要每塊都好厚切; 油甘魚幾爽口清爽新鮮鹿兒島AA肩胛和牛海膽反卷壽司面頭既和牛顏色粉嫩,和牛入口即化海膽味道甘甜,入口好creamy,所以口感好豐富芝麻雞翼味雞翼炸到金黃香脆,面頭滿滿芝麻好香口,入面啖啖肉雞肉好嫩滑又唔會乾爭爭好juicy壽喜燒鍋巴 野菜豆腐籃A4肩胛和牛壽喜燒鍋配A4肩胛和牛好正,和牛肥瘦均勻,放入鍋底淥幾秒就食得質地好軟嫩,仲要索晒壽喜燒嘅醬汁,入口感受到油香同埋好濃嘅肉味,點埋生雞蛋蛋汁更添香口。另外仲有野菜豆腐籃,包括有娃娃菜、生菜、紅蘿蔔、冬菇、洋蔥同埋金菇,全部都索晒壽喜燒嘅醬汁香甜惹味~驚唔夠飽,我仲追加稻庭烏冬😂😂😂燒芝士年糕2位最後有個甜品😍咬開入面既芝士🧀軟滑有鹹香,年糕煙煙韌韌好好咬,仲可以點埋煉奶一齊食甜絲絲味道好夾
令和二人餐 $428
富士山火焰脆脆沙律
新鮮既蔬菜,配上一陣溫泉蛋,仲有啲蕃茄仔好新鮮,食完好開胃
三品刺身盛合
鹿兒島AA肩胛和牛海膽反卷
芝麻雞翼味
壽喜燒鍋巴 野菜豆腐籃
A4肩胛和牛
驚唔夠飽,我仲追加稻庭烏冬😂😂😂
燒芝士年糕2位