家人和朋友經常去吃的任食火鍋,終於我也去了😌亦明白為什麼他們會經常去吃別忘了😎單單是台式手搖飲品已經有幾十款可以選擇✨還是第一次吃任食火鍋可以喝到手搖飲呢😆而且湯底亦唔馬虎,任食配料亦都用靚料✨難怪這家會那麼受歡迎👍🏻🥥椰皇雙子鍋用鮮椰皇水作為湯底,一擺上枱已經聞到陣陣嘅椰香味,清新嘅椰皇有解膩嘅作用,減低油膩感更加食到食物嘅鮮味😋🐂澳洲M7牛胸腹牛胸腹連住一部分牛肉,同平時食牛胸相比,除咗食到油脂嘅香味,仲食到濃郁嘅牛味,味道層次更豐富🤩🐂澳洲250日穀佩卡樂Beef卡樂Beef係指牛肋骨中間嘅肉,屬於比較珍貴嘅部位,質地稔滑,脂肪同油份較重,好適合一眾牛魔王🍖✨台式墨魚滑墨魚味好出,口感彈牙,而且粉漿唔會好多,所以鮮味十足🍧火龍果雪花冰難得食台式火鍋,當然要試吓佢嘅雪花冰,呢個雪花冰做得好綿滑,一擺落口已經入口即溶,滲出陣陣嘅火龍果同埋奶香味😼現在別忘了還推出了外賣飲品🧋經過都可以買返一杯隨時飲👍🏻我都順便帶一杯回家給家人呢✨ 這次我們叫了120分鐘任食澳洲M7和牛餐,下次再叫其他套餐試試😎

🥥椰皇雙子鍋

🐂澳洲M7牛胸腹

🐂澳洲250日穀佩卡樂Beef

✨台式墨魚滑
墨魚味好出,口感彈牙,而且粉漿唔會好多,所以鮮味十足

🍧火龍果雪花冰