2023-08-14
朋友介紹灣仔有間氣氛超好嘅墨西哥餐廳,所以今晚就嚟呢度食飯啦!👩🌾🧑🌾入到嚟餐廳都播住輕快嘅音樂,真係好有feel🎶🎶呢度出名食Tacos,我哋都叫咗三款嚟食吓,包括左Birria, chicken adobo同埋Camarones! Birria 係牛小排,肉質鮮嫩,肉味香濃!🥩Chicken adobo調味相當正配合埋嫩滑嘅嘅雞肉,超惹味!我自己就最鍾意Camarones🍤🍍係蝦同埋菠蘿Salsa嘅配搭,酸酸甜甜,超級開胃🤤Mains 我哋就揀咗Beef Fajitas, 有香煎過嘅洋蔥同埋蔬菜做底,用鐵板上保持熱度🧅🧅牛肉加上醬汁🥕🌶️配菜同薄餅,調味相當正,香辣得黎又食到牛嘅鮮味,鮮嫩多汁!Sides 就揀咗個炸番薯條🍠🍠炸得好香脆,亦都食到番薯嘅甜味!Lemonade 酸酸甜甜🤤夠晒清爽,天氣咁熱飲真係一流🧊🧊
呢度出名食Tacos,我哋都叫咗三款嚟食吓,包括左Birria, chicken adobo同埋Camarones! Birria 係牛小排, 肉質鮮嫩,肉味香濃!🥩Chicken adobo調味相當正配合埋嫩滑嘅嘅雞肉,超惹味!我自己就最鍾意Camarones🍤🍍 係蝦同埋菠蘿Salsa嘅配搭,酸酸甜甜,超級開胃🤤
Mains 我哋就揀咗Beef Fajitas, 有香煎過嘅洋蔥同埋蔬菜做底,用鐵板上保持熱度🧅🧅牛肉加上醬汁🥕🌶️ 配菜同薄餅,調味相當正,香辣得黎又食到牛嘅鮮味,鮮嫩多汁! Sides 就揀咗個炸番薯條🍠🍠炸得好香脆,亦都食到番薯嘅甜味! Lemonade 酸酸甜甜🤤夠晒清爽,天氣咁熱飲真係一流🧊🧊