2024-11-26
呢間放題嘅質素一直都好有水準,今期仲推出咗大閘蟹放題,$499/2小時起。大閘蟹 size比想像中大,而且仲爆膏😍極品海鮮拼都好正👍🏻有頭單魚子醬、長腳蟹、鮑魚、蝦、螺➕象拔蚌,我就最愛食魚子醬,味道唔會過鹹,就咁食都好好味海膽帶子都非常不錯,帶子厚肉鮮嫩,配上海膽一齊食,簡直係perfect match 刺身嘅質素都好高質,牡丹蝦超大條肥美,厚切三文魚腩及油甘魚都非常新鮮美味壽司都有多款選擇👉🏻 一口海膽、鵝肝帶子、原條穴子、一口鰻魚、蟹肉蟹膏軍艦、海膽親子花之戀、松葉蟹杯、海膽甘蝦三文籽手卷等等,份量大小剛好,食落滋味滿滿炸物都非常出色,炸榴槤波波、芝士年糕及泰式蝦餅都值得一試串燒都有好幾款,有鹽燒雞腎、豬柳、雞肉、牛柳等等,細細串,可以樣樣都試下呢度嘅泰國菜式都必試,泰式燒元貝及飛天炒通菜都好惹味自助區仲🈶各式各樣飲品、甜品及前菜,最驚喜就係呢度仲有涼拌魚皮,食落夠凍夠爽口
炸物都非常出色,炸榴槤波波、芝士年糕及泰式蝦餅都值得一試
呢度嘅泰國菜式都必試,泰式燒元貝及飛天炒通菜都好惹味