2020-02-28
同朋友來食,首先地方幾大,坐得幾舒服!食物來講正常價錢,兩三個朋友分享食物的話,大概每人$150以下。叫咗個招牌熔岩芝士炸雞麵包,上網睇到好吸引芝士勁多,填滿成個面包仲拉絲!可以用來點炸雞🍗,炸雞本身已經調味,點完更好味,大約10塊細的份量~ 食芝士怕膩隔離有沙拉🥗 炸雞有醬汁但仍然十分脆身唔錯!面包🥯開頭食脆身,最後就會軟身少少,煙煙韌韌另一種口感,個人感覺唔錯~ 芝士唔係好濃味那種,係淡淡咸咸微甜咁❤️ 份量多多真滿足!推介!仲有芝士醬淋面的脆脆皮,要盡快食如果唔係耐左就會諗~炸紫菜卷,好正唔油膩,出面好脆身有紫菜香味,入面係軟綿綿的粉絲!兩種口感 推!最後叫左半份韓式甜辣炸雞🍗其實同啱啱熔岩芝士麵包嗰個差唔多,不過呢一個炸雞偏辣,唔食得辣請skip因為都幾辣!外皮算厚,不過入邊雞肉都滑,有時候太大舊又有骨,比較麻煩食落,好彩佢有佢上手套俾你用手食,年糕口感煙韌,如果份量多點就好啦!整體可encore !
整體可encore !