<<Thursday Couple 尋食記🐖🍌>> 超級黃店💛💛💛飯飯包掂,竟然係聯和墟出現!😚開係囍逸樓下,咁近我,就必須試下!支持支持😍🤪黎到店內,睇下個餐牌,就會知佢地點解叫自己做飯飯包掂😚🙈🙌🏼因為無論日式,韓式,港式,真係 飯飯都有!! 🤣🤣啲名仲改得好特別,好正😎🤪啱曬一眾年青人!🙌🏼🙌🏼💛不過我哋今日係食晚餐,主要就有麻辣雞煲,同埋酸菜魚揀☺️😚我自己麻麻地食魚,所以就揀咗雞煲喇😚😚🙌🏼年一po相,個個都話賣相超得!好正🤪🤪另外見到隔離枱啲位客人,都叫佢哋嘅招牌菜式,酸菜魚,好似都真係不錯!🙈Decor來個🙌🏼💛💛香港加油!充滿士氣🤣雞煲未黎,已經聞到好香嘅花椒香味☺️滿滿嘅雞裝住大大嘅煲🤣🤣我哋都嚇親,好驚食唔曬🙈🙈但雞煲真係好好食,分量十分足不在話下,調味同出面嘅雞煲有啲唔同😚冇咁重味精,而係靠食物食材本身嘅鮮味,芹菜,花椒八角,麻辣醬都好出色!💛😚啲雞好新鮮好嫩滑,洋蔥吸收左雞煲嘅汁之下,變得好淋,好美味😚🙈🙈啲肉又多,食過番尋味😚😚💛正!同時間提一提,店舖嘅侍應☺️禮貌友善🙌🏼讚!我最愛嘅金菇~~~😍🧡不得不提佢個金菇!出奇地爽口,口感好
<<Thursday Couple 尋食記🐖🍌>>

不過我哋今日係食晚餐,主要就有麻辣雞煲,同埋酸菜魚揀☺️😚

Decor來個🙌🏼💛💛香港加油!充滿士氣🤣

雞煲未黎,已經聞到好香嘅花椒香味☺️

滿滿嘅雞裝住大大嘅煲🤣🤣我哋都嚇親,好驚食唔曬🙈🙈

同時間提一提,店舖嘅侍應☺️禮貌友善🙌🏼讚!

我最愛嘅金菇~~~😍🧡

不得不提佢個金菇!出奇地爽口,口感好正,可以話係世一😚😚🤣唔識點形容!同出面唔同!以我食咁多金菇黎講,我真係覺得好正!嗦嗦聲😂😂😚🤣😍😍😍

都要食番啲菜!☺️🥗🥗

都係大愛嘅娃娃菜 ,所有食材處理得下㩿乾淨企理!🙌🏼🙌🏼💛

新開店需要大家支持!呢間排除係💛店,食物都真係質素高!捧住肚仔走!一定再黎🙌🏼🙌🏼☺️🤪
  • 麻辣雞煲