🍔 龍島 (D2 Place) (荔枝角) 🍔-1 + 1 artisan set ($80):行完D2 Place 一落樓下見到一間好靚嘅Cafe原來係龍島黎嘅😚平時食佢蛋糕就食得多😚原來重有開Cafe就即刻去試試佢💗仲記得我問過職員呢兩杯係咩嚟😋佢解釋得好詳細🥲但係我咩都唔記得晒😂最記得係熱個杯棉花糖下邊係由可可粒整成嘅😚所以食落去真係好濃郁🤪🍫加埋燒溶左嘅棉花糖令到杯野有冇咁苦😋另外一杯就係凍朱古力🍫朱古力味都係一樣好濃郁-紅寶石朱古力酥皮窩夫:嗰陣特登問一問佢哋紅寶石係咩味😂原來佢係一種朱古力嚟嘅🤭但係佢本身就係粉紅色💕所以佢哋就改咗佢個名叫做紅寶石💎佢個酥皮窩夫好特別😜食落去好酥脆💕-焦糖布甸酥皮:上面個布甸好好食😂酥皮入面都有布甸😜食落口感好豐富😋整體唔會過甜❤️—(非專業,完全跟據個人口味☺)食物:7/10環境:8/10服務:8/10人均消費:$100———————————————▪店舖名稱: 龍島 (D2 Place) (荔枝角)▪店舖地址:🔸 荔枝角長義街9號D2 Place1期地下V1號舖-----------------------

🍔 龍島 (D2 Place) (荔枝角) 🍔

1 + 1 artisan set ($80):
行完D2 Place 一落樓下見到一間好靚嘅Cafe

紅寶石朱古力酥皮窩夫:

焦糖布甸酥皮:

(非專業,完全跟據個人口味☺)
食物:7/10
環境:8/10
服務:8/10
人均消費:$100
———————————————
▪店舖名稱: 龍島 (D2 Place) (荔枝角)
▪店舖地址:
🔸 荔枝角長義街9號D2 Place1期地下V1號舖