2023-08-19 161 views
好耐之前黎過一次樂富,其實都唔係想像中咁冇野行,又有aeon,又有超市,食肆都算多選擇,今次重遊舊地😂夜晚揀左呢間和歌山黎食😁個場都幾舒服我同朋友約六點鐘前黎到,啱啱好趕得切叫埋個tea set甜品後上✌️因為晚市就冇架啦🥹~好!到去返正餐😂👇比目魚柚庵燒御膳一黎到未食已有驚喜,個set真係好大😂好精緻,好似去左d高級日餐店咁😲👏佢原本有兩款御膳,但因為本身了骨有困難既我選左呢個啱啱好😌,同朋友share每人一件,確實真係無骨😂 食落魚唔醒,煎得好香之餘係真係帶一點柚子既清香味,開胃唔滯👍明太子辣蕃茄意粉份量好足,本為蕃茄fans既我一定會鍾意😂除此之外,裏面真係好多明太子😳真係毫不吝嗇芝士玉子燒呢個唔可以唔講,一入口真係有驚喜,未食過蛋卷咁好食😆,有蛋香之餘又有少少蕃茄味點綴,再加埋芝士,提升左成件事😋自家制牡蠣餃子第一次見有牡蠣涵既餃子,佢將牡蠣切得好細,機乎睇唔出佢係牡蠣,但一食就食到鮮味,未試過既可以試下。和歌山水果茶王(熱)夠晒大壺😄裏面夠多生果🍓甜得黎又唔會太過,有野潤喉之餘,仲可以當自己補充埋維他命🤪鮮水果窩夫配日本雪糕(tea set) 後起真係好彩我地六點前叫得設😂仲可

個場都幾舒服

好!到去返正餐😂👇

鮮水果窩夫配日本雪糕

鮮水果窩夫配日本雪糕(tea set) 後起
真係好彩我地六點前叫得設😂仲可以食埋野之後後上,對我黎講飯後甜品真係唔少得😎
窩夫食落脆脆地,個雪糕揀左個抹茶雪糕,估唔到佢仲有紅豆粒係裏面😯滿足感⬆️連埋側邊既生果,呢餐完滿結束😌
Type of Meal
Dinner