2022-12-01 61 views
好耐都冇出過旺角,竟然朋友都係咁話,就決定今晚黎旺角搵食。黎到女人街,搵到呢間大丸和風食堂,睇食評唔錯,就入黎試下。坐底見到menu都真係幾大眾化,睇落都價錢ok,唔會好貴。黎到份量都幾多㖭。呢個火炙三色卷,有吞拿,帶子,同三文,真係幾好食,咁多件仲要有三種刺身,真係好抵食。鰻魚炒飯一向都好鍾意食。 鰻魚粒都算多,仲有粒粒洋蔥好香口,而且佢炒得幾均勻。唔錯。牛肉壽喜鍋,勁多牛肉同菜,好豐富呀。 仲有大隻蛋係面。個鍋黎到仲好熱,所以係睇住啲肉熟,感覺正。肉唔會煮得太老。吉列黑豚,可以用黎配埋炒飯,一流。 而且佢粉醬唔太厚,又冇咩肥,炸得好好味。最後仲叫埋明太子釀雞翼,大大隻爆多涵,而且仲唔覺熱氣,真係幾出色。今晚真係食得又滿足又開心。
好耐都冇出過旺角,竟然朋友都係咁話,就決定今晚黎旺角搵食。
黎到女人街,搵到呢間大丸和風食堂,睇食評唔錯,就入黎試下。
坐底見到menu都真係幾大眾化,睇落都價錢ok,唔會好貴。
黎到份量都幾多㖭。

今晚真係食得又滿足又開心。
2022-12-01
Type of Meal