2017-10-31 61 views
朋友生日,於是想約埋一齊打邊爐🍲🍲一上到去環境都幾大,每邊都有一部電視機鍾意睇電視嘅人一定唔會錯過啦😹😹打開餐牌,雖然得一張紙帶選擇都唔少架🐷🐮🐔普通嘅火鍋材料都數得出特別小小嘅就係紫淮山,有山面同埋好多款唔同嘅手打丸😋😋我哋叫咗沙嗲湯底好濃好香👏🏻一份山菜居然可以份量咁多👏🏻🙀鍾意食菜嘅我見到都覺得驚訝😹😹平時食開都係普通白柏葉,呢度居然會有黑柏葉🙌 口感好滑!特別推介呢個菊花杞子茶!味道好清甜,食火鍋仲可以下火添😻😻呢碟係特色大碟安格斯牛頸脊,四人食剛好!我哋四個人都好滿意,啖啖肉好正啊!炸響鈴唔係一般盒裝嘅,係師傅新鮮炸起,一鹿角湯再夾上嚟食真係聽到治治聲😋😍😍😋呢碟係黑毛豬!同樣啖啖肉,切到好薄👍👍竹生都係必食,索埋啲湯😽😽😽好滿足喔呢個就係紫淮山,個樣好似紫薯😂媽媽話好有嗌架😌最後,呢度員工好熱心👏🏻👏🏻👏🏻會介紹好嘢俾我地食☺️
朋友生日,於是想約埋一齊打邊爐🍲🍲

我哋叫咗沙嗲湯底好濃好香👏🏻

平時食開都係普通白柏葉,呢度居然會有黑柏葉🙌 口感好滑!

特別推介呢個菊花杞子茶!味道好清甜,食火鍋仲可以下火添😻😻

呢碟係黑毛豬!同樣啖啖肉,切到好薄👍👍

竹生都係必食,索埋啲湯😽😽😽好滿足喔

呢個就係紫淮山,個樣好似紫薯😂媽媽話好有嗌架😌

最後,呢度員工好熱心👏🏻👏🏻👏🏻會介紹好嘢俾我地食☺️
2017-10-24
$250 (Dinner)