今日行開北角匯 所以順手睇吓附近有啲咩嘢食 見到呢間餐廳門面好有特色 所以就入咗去試吓佢個promotional dinner set!! 都係$500左右 二人份量間餐廳俾人嘅感覺好舒服 好值得大家去happy hour 嘅地方🎯餐湯 有機雜菜湯 黑松露野菌蘑菇湯呢個兩個湯都好有驚喜 絕對係足料份量再多啲我都可以飲得晒🤣🎯前菜 黑醋田園沙律 煎帶子西蘭花蓉首先佢哋個樣已經好吸引 絕對可以相機先食 顏色非常豐富 口感仲好Rich添 煎得又香 係我推介嘅必叫食品之一🎯主菜 黑松露手打寬條麵呢個寬條麵係手打 絕對唔係街邊行貨所以食落好煙韌 而個汁有好creamy 絕對係誠意之選🎯主菜 鹽焗海鱸魚呢個又係其中一個必食嘅菜式之一首先佢嘅賣相已經好特別 店員幫我地切開嘅時候 我哋直情嘩左一聲都食落口 魚嘅鮮味係超級突出 配埋旁邊嘅火箭菜一齊食 推介推介🎯飲品 lime soda 黑糖薑茶Lime soda 賣相好靚至於個黑糖薑茶 店員話係雲南嘅薑所以特別濃郁 對女人一定好好 我下次嚟一定會再叫總括而言兩個人都係五百幾蚊 食到飽一飽 質素係超乎水準 一定會再嚟 慶祝節日 或者談心都好適合🤣🤣🤣🤣

🎯餐湯 有機雜菜湯 黑松露野菌蘑菇湯
呢個兩個湯都好有驚喜 絕對係足料