2013-08-29
說話呀妹話喱間既花生糯米糍好好食 於是我差5多日日放工都去買黎食有一次 買左雞屎藤 味道奇怪可能我食開大澳"隱姑茶果"既雞屎藤 小小甜幾好味點知喱間竟然係咸 完全5好食!!!再有一次收工 落大雨 我都走去買喇 其實佢D花生糯米糍甘夜多數已經賣晒不過都碰下運氣甘喇當我行到去個時 望1望平時擺花生糯米糍既盤 睇落好似冇晒喇喎(由於佢係紅豆糯米糍同花生糯米糍 擺埋同一個盤)但我都問問個女人喇仲有冇佢話有 甘我話要一個花生糯米糍 一個紅豆茶果 同 一個砵仔糕買完行到去車站 先發現佢比左紅豆糯米糍我 甘我行番去搵同佢講 諗住換番比我喇行到埋去 見到個男人 個男人話無晒喇喎 食奶重糯米糍或者花生茶果(無禮貌mode)個男人完全無覺得唔好意思同無道歉!!!!不過算喇 甘我最後要左花生茶果一食就嬲!!!!! 真係好過份 個皮竟然厚得甘緊要我而後都唔會再買喱間野 比錯野人又無誠意 其他$15 3個都唔算平嫁 人地其他店都係賣$10 3個仲好食過佢!!
有一次 買左雞屎藤 味道奇怪
可能我食開大澳"隱姑茶果"既雞屎藤 小小甜幾好味
點知喱間竟然係咸 完全5好食!!!
不過都碰下運氣甘喇
(由於佢係紅豆糯米糍同花生糯米糍 擺埋同一個盤)
但我都問問個女人喇仲有冇
個男人完全無覺得唔好意思同無道歉!!!!
不過算喇 甘我最後要左花生茶果 一食就嬲!!!!! 真係好過份 個皮竟然厚得甘緊要
我而後都唔會再買喱間野