2020-06-22
💛我諗呢到暫時係我係香港食過最好味既Pizza! 超級推介佢個Garlic Cheese Bread,淨係睇相就知佢有幾吸引🤪🧀🧄 成個pizza咁大,麵包底好鬆軟加埋厚厚既芝士蒜蓉,口感好fluffy!今次同一大班朋友黎,所以pizza叫左最大size 18吋🤣 最好既係一個pizza可以拼兩種口味架🍕而我地就試左: 1. Summer of Love 1967, Pepperoni Super Saiyan2. Beautiful Chick, Canadian.全部pizza都係用意大利粉團經過48小時發酵,全人手製作👍🏻 Pizza黎到同menu既相一樣超級足料,同埋個批底烤得岩岩好🍕。試咗咁多款口味,當中我最鍾意Summer of Love,雖然我知道有菠蘿嘅Pizza唔正宗🙈但鋪到滿滿既新鮮菠蘿(不是罐頭啊!)配埋火腿肉腸同小小辣椒蜜糖勁夾🤤 Pepperoni都係我另一個最愛😛.😳最後要提醒大家記得book位,夜晚食飯時間排哂長龍架!.📍 Mother of Pizzas🎗️銅鑼灣禮頓道13-19號地舖
2. Beautiful Chick, Canadian
😳最後要提醒大家記得book位,夜晚食飯時間排哂長龍架!
📍 Mother of Pizzas🎗️
銅鑼灣禮頓道13-19號地舖