2016-10-28 616 views
以前打邊爐叫「任食」, 時代唔同左啦🙈依家興用「放題」呢個字眼而且依家香港經濟唔算太好, 好多人都會揀又平又抵食既野食, 今日黎到荃灣既大煲皇, 價錢抵食之餘而且仲有好多野送😀😀😀💁🏼送 刺身拼盤 或 深圳辣雞窩🙆🏼送 手切安格斯肥牛一碟🙋🏼送 環球海鮮💁🏼以及 特色火鍋湯底 八選一 雖然打邊爐之前食刺身好似有啲奇怪🙈 不過味道方面絕對拍得上日式放題店, 除左魚生, 八爪魚, 仲有帶子, 赤貝 & 北寄貝 😀😀😀 有五款種類我地叫既係花雕醉雞鍋湯底花雕醉雞聞落去味道濃郁, 我地成碟醉雞一次過倒落去滾雞肉醃製得宜, 食落有淡淡嘅花雕酒味, 而且我哋煮嘅時間啱啱好, 所以雞肉食落好嫩👍🏻😆雖然係送, 不過質素絕對唔差! 安格斯肥牛脂肪分布均勻, 而且係薄切關係落水1X 秒已經好快熟, 而且食落都有牛香味, 質素唔錯😋👏🏻最後免費送嘅仲有呢一碟海鮮拼盤聖子, 海蝦, 蜆, 鯇魚片 & 生蠔真係估唔到送嘅海鮮拼盤都有咁多款式😍😍😍蜆, 生蠔都幾大隻! 海鮮唔算10分新鮮不過味道都算鮮甜, 整體味道都唔錯嫁😀👍🏻雖然係任食火鍋, 不過呢度嘅食物比起我以往幫襯過既火鍋食材好! 而且呢度嘅服務態度都
以前打邊爐叫「任食」, 時代唔同左啦🙈
依家興用「放題」呢個字眼

💁🏼送 刺身拼盤 或 深圳辣雞窩
🙆🏼送 手切安格斯肥牛一碟
🙋🏼送 環球海鮮
💁🏼以及 特色火鍋湯底 八選一
我地叫既係花雕醉雞鍋湯底
花雕醉雞聞落去味道濃郁, 我地成碟醉雞一次過倒落去滾
雖然係送, 不過質素絕對唔差!
安格斯肥牛脂肪分布均勻, 而且係薄切關係
最後免費送嘅仲有呢一碟海鮮拼盤
聖子, 海蝦, 蜆, 鯇魚片 & 生蠔
真係估唔到送嘅海鮮拼盤都有咁多款式😍😍😍
雖然係任食火鍋, 不過呢度嘅食物比起我以往幫襯過既火鍋食材好! 而且呢度嘅服務態度都唔錯, 唔會因為太多人幫襯而黑你面🙈 服務的確可嘉!