2022-05-28
估唔到尖沙咀都有一間咁高質嘅放題火鍋🍲以前同朋友食開嘅放題火鍋,都唔係太令我滿意,今次依間嘅火鍋店絕對令我對放題改觀😛💓 首先依度嘅座位環境都好舒服,加上店員好有禮貌同埋熱情,每樣餸菜都同我哋講解,仲會得閒同我哋吹吓水咁,勁有人情味🥳 而且嘢食超級高質,每一樣都睇得出廚師嘅用心,絕對係抵食同埋食得過💓😆首先我哋嗌嘅係和牛海鮮火鍋放題,除咗食放題之外,仲可以揀一樣前菜,有雞煲、韓式雞同埋卜卜蜆簡,三選一,我哋就揀咗卜卜蜆,真心依度嘅軒係超級鮮甜🥰 唔知點解放題都可以做到咁高質,同平時餐廳幾百蚊食到嘅質素係一樣,每隻蜆嘅肉質都好飽滿,超鮮超鮮🥹❤️另外依度嘅黃和牛都係必食推介,好香牛味同埋入口即溶😚 一定會以後再嚟幫襯!
以前同朋友食開嘅放題火鍋,都唔係太令我滿意,今次依間嘅火鍋店絕對令我對放題改觀😛💓 首先依度嘅座位環境都好舒服,加上店員好有禮貌同埋熱情,每樣餸菜都同我哋講解,仲會得閒同我哋吹吓水咁,勁有人情味🥳 而且嘢食超級高質,每一樣都睇得出 廚師嘅用心,絕對係抵食同埋食得過💓😆