2023-06-14
要食廚師發辦屯門黃金海岸這家新開的餐廳絕對可以大大力推薦這裏有酒吧這裏有鐵板燒這裏有廚師發辦一切由前菜開始沖繩水雲 芥末醬這是一個非常適合夏天嘅前菜帶你開啟全文精彩滿足嘅廚師發辦晚餐真鯛 柚子酸汁 紫蘇花這個食材是非常名貴 就算日本都不是輕易食到的 但這裏就可以食到新鮮鮮味 呀,而且配上柚子酸汁 無論外觀或者味道,到時一流平時用開嘅紫蘇葉 今次就是用紫蘇花 美麗清新厚岸生蠔 酸汁啫喱來自這個生蠔產地出名嘅地方 吃到的除了肥 美的肉 仲有醒胃的醬汁 大膽創新煙燻鰆魚淨係見到呢個裝置已經非常高級同埋專業美味嘅鰆魚 本身都已經夠晒鮮甜 再加上煙燻係一種好特別嘅感覺 升華到另外一個層次金目鯛刺身非常考廚師的刀工 吃到一種剛剛好的口感 美味豪華魚子軍艦新鮮柚子汁無論紫菜嘅處理非常脆口米飯嘅軟硬適中 加上魚子上面嘅柚子汁 配合得相得益彰煙燻豬肝 牛蒡 漬蘿蔔 這份前菜 令人眼界大開 原來牛蒡同埋蘿蔔配合埋煙燻豬肝 可以做出這樣突出嘅感覺 微微刺激 濃郁北寄貝蒸蛋看看這個北寄貝 原來可以咁樣食 新鮮大塊有口感 這樣的蒸蛋 才叫做豪華帶子法式香橙汁香口帶子 煎封技術了家 加上香橙汁 突出美味鐵板沙巴虎
要食廚師發辦
金鯛燒 配牛油果醬
厚切金鯛魚 每一啖都充滿着華麗的香口
加上美味牛油果醬 華麗同淡麗於一身
A5和牛
絕對係豪華 五成熟 肥瘦均勻 火力拿捏得準確 濃郁嘅A5和牛 忘不了的和牛味道
鐵板炒雜菜
雖然只係普通銀芽同埋西生菜
但係經過高手廚師處理之後
你會對這兩種平平無奇嘅蔬菜另眼相看
原來可以做得咁美味
紫蘇葉包住
鯛魚清湯
別以為,這是普通的湯
每一口都係充滿着功夫 用紫蘇葉包住鯛魚
一口湯,本身清清地 但係飲真啲濃郁魚味出晒嚟 再吃魚肉 滿足感100分
生日甜品
店舖嘅指殷勤嘅服務,仲幫我們預祝生日
別以為,這是普通的甜品 真係非常好食
用麵包煎烤,加上甜甜的蜜糖 甜到入心
小玉西瓜
除了食物
這裏還有三大賣點
⭐️這裏的食物環境非常非常好
⭐️⭐️這裏的服務非常非常非常非常好
⭐️⭐️⭐️這位行政總廚 極之靚仔 真的 仲要係偶像派級的靚仔
礙於平台post相片數量設有上限
唯有精挑細選相片