2020-05-08 19 views
前兩日喺深水埗放咗工之後定肚餓, 於是諗住食啲嘢先再返屋企, 行過見到街邊呢度有間好細嘅 漢堡包小店, 見到都幾有心思於是試下。位置細細, 但係依然好有美式風情, 裝修硬朗 風格我叫咗一個和牛漢堡, 加少少錢就有個餐, 可以揀薯條或者薯格, 我見咁耐冇食過薯格就於是試下。先講過漢堡, 一攞上手個皮仲係好脆, 只係啱啱焗完, 個包熱辣辣, 一攞上手唔小心大力啲就跌咗好多汁出嚟, 個和牛漢堡啱啱熟, 啖啖肉啖啖汁, 連個菜都係好新鮮, 真係不得了 個薯格亦係啱啱炸起, 非常之脆, 調味日幾好, 份量仲要唔少, 幾抵食原本諗住叫個漢堡包唔會太飽, 但點知都幾大份, 嗰晚餐睇嚟可以慳返啦

位置細細, 但係依然好有美式風情, 裝修硬朗 風格

2020-05-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
  • 和牛漢堡