牛油果煙三文魚闊條麵 🥑🍝 $98呢件餸一上到嚟已經俾佢嘅擺盤完全吸引住我嘅目光✨黑色嘅碟上面放咗由蕃茄仔🍅、洋蔥片🧅、沙律草同埋牛油果好有視覺上嘅衝擊,至於闊條麵,手打自家製嘅意粉一來口感彈牙二嚟非常有誠意,入面仲有creamy 嘅牛油果醬、橄欖油、煙三文魚花朵🌺、紅椒同埋青椒🫑,真係健康得來性價比好高!煙肉蛋未來肉漢堡 🥩🍔$108呢款漢堡包套餐係專登俾vegetarian 同埋愛健康嘅人先叫嘅,粗身嘅薯條炸都好脆好吸引🍟個漢堡入面嘅材料都好豐富,包括有半熟流心蛋🍳、煙肉🥓、牛油果同埋沙律菜🥗等等,口感層次非常豐富自選醬料雞翼三隻 (白松露忌廉) $30用白松露忌廉做燒雞翼嘅醬汁真係新突破🍗,雞肉嘅肉質好嫩滑,配埋趣卜卜嘅外皮同埋味道濃郁嘅白松露醬汁,絕對係最佳組合👍🏻酥炸吉列廣島蠔4 隻 $38呢款日本廣島蠔嘅海水味好重🌊,外皮同樣炸到非常香脆可口😋,仲有少少沙律菜喺底度做伴碟,整體來講一式四件嘅吉列蠔真係好抵食,值得推介自家製焦糖芝士蛋糕🧀🍰 $38芝士蛋糕總共有三層layers 😍,最上面係味道濃郁同口感軟滑嘅芝士,中間係甜甜地嘅焦糖層,而最低就係消化餅碎,酸埋勁有心思嘅笑

牛油果煙三文魚闊條麵 🥑🍝 $98

煙肉蛋未來肉漢堡 🥩🍔$108

自選醬料雞翼三隻 (白松露忌廉) $30

酥炸吉列廣島蠔4 隻 $38

自家製焦糖芝士蛋糕🧀🍰 $38
芝士蛋糕總共有三層layers 😍,最上面係味道濃郁同口感軟滑嘅芝士,中間係甜甜地嘅焦糖層,而最低就係消化餅碎,酸埋勁有心思嘅笑哈哈醬汁,係我睇又好食嘅!