2019-04-20 227 views
幾年前有人介紹我先生去,我先生就帶左我去試,第一次印象一般,無特別,唔難食,叫食得飽肚第二次,我先生又話要去,是旦啦,唔駛等位,唔好味,但因為肚餓,勉強食飽先今日⋯⋯再比多次機會佢啦,頂!!羅宋湯無味,飲落好水,有小小辣味囉,蕃茄唔係好貴姐,唔駛咁呀,飲左2匙放低,見到阿仔飲白湯,飲到好好味咁,又試下先,癲架!無味既奶水!?!我要左唔記得咩名,係白汁豬扒飯,好神奇用罐頭雜果煮既白汁,白汁中有粒椰果😰😰果個汁係無味架!果塊豬扒係厚呀,不過係那到鬆左,無肉味既豬,唔知佢用乜醃製,怪怪地⋯⋯好肚餓既情況下,加D鹽加D胡椒粉撈埋D飯食左一半,真無唔想辛苦自己😭😭最後一杯凍檸茶⋯⋯用平檸檬,無茶味,有怪味垃圾!我今日去食左一餐垃圾!一世都唔會再去!唔明點解仲會有人排隊去食

最後一杯凍檸茶⋯⋯用平檸檬,無茶味,有怪味