上個星期, 班同事嚟咗呢間嘢做食午飯,諗住 Set lunch 既價錢由 $42 - $68 不等, 都應該食得過, 走嚟試吓,點知............................其中四個同事食o既「親子井」定食, 佢哋全部都話,啲三文魚子成串咁樣連埋一齊, 似乎冇洗過咁, 食落去勁鯹, 咬幾啖仲要有渣!啲三文魚又係勁唔新鮮, 唔係鮮橙色, 係啡色o既!另一位同事平時都係食雞扒飯多, 佢已經係對食物冇乜要求o既人, 求其食飽個肚, 價錢又唔太貴就算果隻, 所以就算有時難食少少, 佢都會照食晒啲嘢佢,但連佢食咗兩啖都話啲雞扒唔多掂, 後來食咗大半仲終於頂唔順放棄咗碗飯唔食!最後仲要畀 $48, 個個都話勁差, 雖然事後冇肚痛,但個個都話到第三日仲記得果串超鯹既三文魚子, 諗起都仲想嘔!仲搞到果幾日怕咗食日本嘢.............真係估唔到銅鑼灣會有間咁難食既日本菜, 個老闆真係好冇 heart !! 呢間已經成為我哋成間公司既首要 bad list !!
上個星期, 班同事嚟咗呢間嘢做食午飯,

其中四個同事食o既「親子井」定食, 佢哋全部都話,

啲三文魚又係勁唔新鮮, 唔係鮮橙色, 係啡色o既!

最後仲要畀 $48, 個個都話勁差, 雖然事後冇肚痛,
仲搞到果幾日怕咗食日本嘢.............

真係估唔到銅鑼灣會有間咁難食既日本菜,

$48 (Lunch)
  • 完全冇嘢可以推介