2018-10-03
今次黎呢度揀咗個$158+1服務費嘅柳氏家辣炒雞仲送埋韓式炸雞放題(或韓式火鍋),$158係60分鐘任食,$198係90分鐘,入面仲有一啲韓國小食:泡菜、芽菜、韓式炒粉絲等等,仲有吞拿魚螺絲粉沙律同埋一啲自制沙律都可以任食,最後仲有雪糕可以任食,不過我個晚雪糕機已經冇曬雪糕,所以佢地都俾咗杯裝雪糕我地食。其實食完啲小食之後已經有3分飽,再食埋佢地嘅特色炒雞再加埋炒飯(+$20仲有芝士)係一定唔會食得曬,個人認為柳氏家辣炒雞唔算太辣,都好有韓國特色嘅味道,但雞嘅份量就比較少,但最後店員都願意幫我地加翻小小雞,入面仲有豚肉同牛肉,最特別嘅係佢地有番薯年糕,有啲年糕入面仲有芝士,出面仲有生菜同埋韓式辣醬、蒜頭等任拎,可以用黎整生菜包。而炸雞有三款味道:蒜味牛油、韓式辣醬、黑椒蜜糖,仲可以揀雞翼或者雞腿,雞腿一啲骨都冇,真係啖啖肉架!而飲品就只有飲料機,冇罐裝飲品,但都有好多汽水同果汁揀架,而酒就需要額外加錢先可以任飲。