2023-03-06 30 views
💠最近比我發現左屋企附近開左一間幾好既餐廳,所以就要老媽子今晚唔好煮飯,休息一天,一齊去試下高級西餐,🌐順便一家人可以歡聚一下。🌐一開始就來一個超級大既義大利辣肉腸薄餅,🌐非常多餡料,辣肉腸好多切得好薄,加上上面鋪滿芝士,兩樣野夾埋相得益彰,非常滿意既配搭。🌐再來就係甲羅燒蟹之戀義大利粉💠,甲羅燒入面好多蔥,💠蒜,加隻蛋就非常嫩滑啦,個意粉索曬d 蛋醬,更加之惹味。💠最後我地叫左個三文魚籽特濃蟹膏忌廉意大利飯,我好中意三文魚籽既鹹香滋味,撈飯一流啊。🌀小食就係炙燒北海道刺身帶子,帶子好嫩好新鮮。爸爸媽媽都好鐘意D 食物,佢地好少咁讚西餐,仲覺得個環境既好坐,夠闊落,今晚既評分幾高。❇️