【超高質漢堡包店!款式多 份量大💛 私心TOP 5!】#真香港美食圖冊推薦程度:●●●●●抵食程度:●●●●●———🍔 激辣火山和牛漢堡|$128個包勁打卡able!因為用咗紅菜頭去整,天然色素,又唔影響味道,食落唔乾✨ 餡料原本有菠蘿的 不過我走咗~ 老闆話菠蘿可以解辣、亦令整體fresh啲 建議可以保留返( ˙༥˙ ) 個人覺得即使冇菠蘿 都唔會好膩 因為有酸瓜同生菜幫手平衡返和牛嘅膩感 食開譚仔中辣就覺得有刺激性但唔算好辣 食開5小至小辣嘅都應該接受到~ 和肉juicy又厚身!食完只有3個字:大滿足🔥🍔 脂香鴨肝和牛漢堡|$168同樣打卡able但用上竹炭製成嘅麵包,同埋鬆軟唔乾✨ 呢個食完真係勁飽~ 如果唔係太餓/小鳥胃建議share食😂 鴨肝同和牛都係脂肪十足 每淡油香溢出 絕對係滿足到熱愛食漢堡嘅朋友仔✨ 車打芝士升級咗整體咸香感 加埋焦糖洋蔥甜甜地 酸瓜清爽又酸酸地 層次好豐富,同樣推薦🔥
【超高質漢堡包店!款式多 份量大💛 私心TOP 5!】

#真香港美食圖冊