2022-07-13 79 views
我哋嗌咗刺身定食($128)、海膽三色丼($138)、日本黑豚肉眼定食($98)、炸雞軟骨粒($38)同埋吉列生蠔($38)咁首先講咗三個定食先啦(其實我哋落單「刺身定食」嘅時候係以為只得刺身,點知原來係有飯同埋沙律😱😱)全部刺身食落去真係好新鮮🥰🥰而且亦都好厚肉(特別係三文魚同埋甜蝦之後嘅海膽三色丼比我想像中出色(其實我唔算係一個好鍾意食海膽啲人🤔🤔但係我都覺得佢呢個海膽幾唔錯)所有嘢撈埋一齊食好Perfect跟住落嚟就係食嗰啲炸物啦第一個值得讚嘅就係全部都係新鮮滾熱辣炸起嘅🔥🔥之後日本黑豚肉眼真心超高質素食落去好脆口已經不在話下而且肉質真係超嫩😘😘雞軟骨食落去都好脆口(份量亦都比我想像中多😉😉)跟住吉列生蠔食落去一啲都唔乾壽司方面我哋就揀咗要三文魚壽司($12)、三文魚腩壽司($18)同埋油甘魚壽司($28)我自己就比較鍾意三文魚腩🤩🤩因為食落去比較肥美串燒方面我哋就揀咗要魷魚鬚串($18)、金菇牛肉串($28)同埋七味豬腩肉($28)魷魚鬚串食落去幾爽口而且味道都幾濃郁、有啲鹹☺️☺️之後我覺得嗰個金菇肥牛食落去幾Juicy豬腩肉食落去唔會太Heavy
炸雞軟骨粒($38)同埋吉列生蠔($38)

咁首先講咗三個定食先啦
全部刺身食落去真係好新鮮🥰🥰
而且亦都好厚肉(特別係三文魚同埋甜蝦
之後嘅海膽三色丼比我想像中出色
(其實我唔算係一個好鍾意食海膽啲人🤔🤔
但係我都覺得佢呢個海膽幾唔錯)
所有嘢撈埋一齊食好Perfect

跟住落嚟就係食嗰啲炸物啦
第一個值得讚嘅就係全部都係新鮮滾熱辣炸起嘅🔥🔥
之後日本黑豚肉眼真心超高質素
食落去好脆口已經不在話下
而且肉質真係超嫩😘😘
雞軟骨食落去都好脆口
(份量亦都比我想像中多😉😉)
跟住吉列生蠔食落去一啲都唔乾

我自己就比較鍾意三文魚腩🤩🤩
因為食落去比較肥美

魷魚鬚串食落去幾爽口
而且味道都幾濃郁、有啲鹹☺️☺️
之後我覺得嗰個金菇肥牛食落去幾Juicy
豬腩肉食落去唔會太Heavy