2019-11-03 239 views
位於尖沙咀嘅高質立食寿司🍣😋 假日lunch set 可以$98自選6件寿司!選擇都幾多,唔夠食可以選擇8件或10件嘅set !又或者選擇加錢追加特別寿司 (例如: 大拖羅👀) 有啲較高級既食材,例如金目鯛、赤貝、真鯛 都唔錯!食得出食材係新鮮!雖然要立食,不過好處就係師傅會睇住你食完先再整下件寿司俾你😋所以鍾意食熱辣辣炙燒寿司嘅朋友就有口福喇~特別深刻既係火炙右口魚, 入口即熔而且有好香魚油👍 鰻魚經過火炙後,亦都好香,而且入口有一陣炭燒味道,值得一試! 溫馨提示🔔 寿司本身會加咗芥末,所以唔食得嘅人(好似我咁🙈)就記住落單嘅時候同師傅講聲! ! 評分🔸味道: 8/10 環境: 7/10 價錢: 8/10

評分🔸
味道: 8/10