2018-11-05
係紅磡收工, 成日經過Macaroni , 一直都想試, 今日終於試到啦~~~地點就腳, 就係何文田地鐡對出...店內環境舒適, 好岩一大班人同情侶聚會...同朋友2個各自點左SET DINNER, 包括沙律、湯、飲品及甜品首先有鮮果沙律, 生果好新鮮, 好甜~~之後我地簡左白湯, 係粟米茸忌廉湯, 啖啖入口時帶有濃郁的粟米香味..好正正餐朋友點左鮮茄肉丸意粉, 肉丸和是個經典組合......麵條掛上滿滿醬汁味道惹味十足,肉丸煎至金黃色, 好彈牙~~~我就點左卡邦尼意粉, 忌廉汁夠香濃幼滑, 啲汁一樣掛滿每條意粉, 味道更特出更豐富,食到無停口....食完正餐之後仲叫左甜品, 75%朱古力心太軟切開後, 流心的朱古力醬緩緩流出, 入口味好濃郁呢北海道千層雲尼拿蛋糕千層蛋糕好足料, 甜度適中,不會讓人膩口
同朋友2個各自點左SET DINNER, 包括沙律、湯、飲品及甜品 首先有鮮果沙律, 生果好新鮮, 好甜~~
之後我地簡左白湯, 係粟米茸忌廉湯, 啖啖入口時帶有濃郁的粟米香味..好正 正餐朋友點左鮮茄肉丸意粉, 肉丸和是個經典組合......麵條掛上滿滿醬汁味道惹味十足,肉丸煎至金黃色, 好彈牙~~~ 我就點左卡邦尼意粉, 忌廉汁夠香濃幼滑, 啲汁一樣掛滿每條意粉, 味道更特出更豐富,食到無停口.... 食完正餐之後仲叫左 甜品, 75%朱古力心太軟
切開後, 流心的朱古力醬緩緩流出, 入口味好濃郁呢 北海道千層雲尼拿蛋糕
千層蛋糕好足料, 甜度適中,不會讓人膩口