2021-10-06 25 views
朋友仔之前食過呢間🇰🇷韓式炸雞🍗放題餐廳🍴,話口味款式好多🤩,而且好抵食!我哋六點🕕幾就來到未有好多人,🪑座位好寬躺,靠牆同卡位都係沙發👍。炸雞🍗加pizza🍕任食都只係$128,食埋焗雞、額外口味🤤同埋小食都只係加$28,超級💰抵食!眾多口味嘅🐓炸雞同焗雞🍗之中我最鍾意黃金鹹蛋🥚,超級甘香油潤🤤,另外蜜糖芥茉香蔥都好味😋!小食款式唔少,柚子醋沙律🥗幾新鮮清爽,有助減油膩感👍。韓式辣拌海蜇好惹味,而且爽口鮮甜!焗雞🍗食起上嚟冇🔥炸雞咁熱氣,檸檬🍋柚子同埋香草🌿青檸口味酸甜味美,佢哋仲有幾個特別口味都值得一試🤤,暹羅🥜花生炸雞其實係喺啲炸雞🍗上邊加咗啲花生醬😆,食起上嚟都幾特別。🇹🇭冬陰功味焗雞就好入味,少少🤏酸辣幾開胃!食得多🔥熱辣辣嘅炸雞同焗雞🍗想食啲凍嘢可以選擇涼拌💧水冷麵🍜,佢少少酸甜帶點麻油香好清爽😋!

Type of Meal
Dinner